Следете не на:

Пробајте гo и Вие нашиот нов бренд на чаеви !!!

 

 

Од чистите, недопрени делови на природата доаѓаат внимателно одбрани  видови на билки со висок квалитет, без пестициди, адитиви и конзерванси од кои настануваат чаевите ХЕРАВИТА.

Логото кое го носат чаевите на ХЕРАФАРМ означува од каде доагаат билките од кои се подготвуваат чаевите, а слоганот ,,биди едно со природата,, е спој меѓу Вас и дарежливата, магична природа.

Традиционалните домашни чаеви од чистата и здрава природа, преточени во квалитетни безбедни и здрави чаеви.

Чаевите на ХЕРАФАРМ дооел Радовиш се произведени во согласност со барањата за производство на безбедна храна и сертифицирани со НАССР сертификат.

 

Погледнете ја нашата понуда на ХЕРАВИТА Билни чаеви и ХЕРАВИТА Овошни чаеви.